Preluare Morga Spitale

Serviciile funerare care implica preluarea de la morga unui spital a trupului neinsufletit a unei persoane decedate implica deplasarea angajatilor firmei noastre la respectivul spital pentru a prelua trupul defunctului si pentru a urma procedurile specifice. In vederea preluarii trupului de la morga spitalelor, este nevoie ca familia indoliata sa aleaga in prealabil sicriul si celelalte produse funerare.

Serviciile de preluare morga spitale a trupului neinsufletit vin sa completeze toate celelalte servicii oferite de firma noastra de servicii funerare. Pierderea unei persoane dragi este unul dintre cele mai dificile momente prin care poate trece o familie si tocmai din acest motiv aceste servicii sunt un sprijin foarte important. Indiferent daca decesul a survenit acasa si trupul neinsufletit a trebuit transportat la morga spitalului dintr-un anumit motiv sau daca decesul a survenit la spital, firma noastra pune la dispozitia clientilor un program non stop pentru consultanta si pentru servicii complete in domeniul funerar.

In situatia in care este nevoie de preluarea trupului neinsufletit a unui membru al familiei de la morga spitalului, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciile firmei noastre. Putem fi contactati la orice ora si tot ceea ce avem nevoie este sa stim care este numele unitatii medicale la care se afla depus trupul neinsufletit al persoanei decedate. In functie de programul dupa care pot fi ridicate trupurile neinsufletite de la morga unitatii medicale indicate, personalul firmei noastre se va deplasa cu toate cele necesare la morga respectiva pentru ridicarea trupului.

Suntem o firma autorizata si avizata conform tuturor legilor in vigoare pentru prestarea serviciilor funerare complete, inclusiv pentru preluarea trupurilor neinsufletite de la morga spitalelor. Indiferent daca vorbim despre familiile care au nevoie doar de acest serviciu pentru preluarea de la morga spitalelor a persoanelor decedate ori daca familia opteaza pentru servicii funerare complete, suntem la dispozitia tuturor acelora care trec prin dificilul moment al pierderii unei persoane dragi.

Serviciul de preluare morga spitale a trupului neinsufletit pentru persoanele decedate este asigurat de personal calificat si se va face cu ajutorul masinilor autorizate pentru transport funerar

In urma preluarii defunctului de la morga spitalului, personalul nostru va asigura transportul la capela mortura indicata de client, acest lucru desfasurandu-se in cele mai sigure conditii. Manipularea sicriului in timpul preluarii defunctului de la morga spitalului este asigurata de personalul firmei noastre.

La SC CRISTIAN HOREA MIRCEA SRL suntem constienti de faptul ca decesul unei persoane dragi este printre cele mai dificile momente din viata noastra. Tocmai din acest motiv oferim suport si sprijin prin serviciile prestate in vederea preluarii de la morga spitalelor pentru persoanele decedate din familie.

Serviciile noastre au acoperire imediata in urmatoarele localitati: Garda, Arieseni- (Alba); Varfurile-(Arad); Nucet, Campani, Lunca, Vascau, Carpinet, Cristior, Stei, Rieni, Sudrigiu,Lazuri de Beius, Draganesti, Buntesti, Pietroasa, Tarcaia, Finis, Beius, Budureasa, Curatele, Remetea, Cabesti, Rosia, Bratca, Pocola, Rabagani, Pomezau, Sambata, Dobresti, Ceica, Uileac de Beius, Soimi, Capalna, Cociuba Mare, Tinca, Holod ( Bihor), Oradea.