Inhumare

Inhumarea sau ingroparea este o traditie crestina prin care trupul unei persoane decedate este depus in pamant, pornind de la ideea biblica din care reiese ca trupul fizic a venit din tarana si tot acolo trebuie sa se intoarca. Din acest motiv, in traditia crestina cele mai multe dintre familiile indoliate apeleaza la inmormantarea persoanelor decedate. Inhumarea are loc intr-un mormant sau loc de veci sapat intr-un cimitir, procedura care are loc dupa perioada de priveghi in care familia, prietenii si apropiatii au venit la capataiul persoanei decedate pentru a-si lua un ultim ramas bun.

In vederea inhumarii unei persoane decedate, este nevoie de pregatirea unui mormant. In acest sens familia indoliata poate gasi un mormant gata pregatit sau poate opta pentru saparea unui loc de veci. In cadrul serviciilor funerare oferite de firma noastra, familiile indoliate pot beneficia de servicii pentru inhumare, servicii pentru sapare loc de veci si servicii pentru ridicare placa de cavou,sigilare si inchidere cavou.

In cadrul serviciilor de inhumare, firma noastra asigura la cerere manipularea sicriului cu persoana decedata de la masina folosita pentru transportul funerar pana la locul de inhumare. Serviciile de sapare loc de veci presupun pregatirea mormantului unde urmeaza sa fie ingropat sicriul cu trupul neinsufletit al persoanei decedate. De foarte multe ori familiile indoliate gasesc cu greu persoane care sa se ocupe de pregatirea mormantului pentru ca in timp scurt ceremonia funerara sa aiba loc.

Mai ales atunci cand decesul a survenit in timp foarte scurt, saparea locului de veci si pregatirea mormantului pentru a fi pregatit pentru depunerea sicriului este o procedura anevoioasa si uneori foarte costisitoare pentru familiile indoliate. In momentul in care apelezi la serviciile firmei noastre, poti solicita inclusiv servicii pentru sapare loc de veci. Este cea mai la indemana modalitate pentru a avea certitudinea ca in ziua cand este programata inhumarea, totul va fi pus la punct si ceremonia de inmormantare va putea fi organizata ca la carte.

Saparea locului de veci are nevoie de respectarea unor standarde si cerinte legale. In acelasi timp este nevoie de respectarea unor standarde impuse de cimitirul unde urmeaza a fi depus sicriul cu trupul neinsufletit al persoanei decedate

In situatia in care apelezi la firma SC CRISTIAN HOREA MIRCEA SRL pentru servicii de sapare loc de veci, poti avea certitudinea ca la momentul oportun mormantul va fi gata pentru ceremonia de inhumare.

Toate aceste servicii sunt oferite de personal cu experienta in domeniul serviciilor funerare, personal care asigura profesionalism si discretie fiecarei familii indoliate care apeleaza la serviciile funerare oferite de catre firma SC CRISTIAN HOREA MIRCEA SRL.

Serviciile noastre au acoperire imediata in urmatoarele localitati: Garda, Arieseni- (Alba); Varfurile-(Arad); Nucet, Campani, Lunca, Vascau, Carpinet, Cristior, Stei, Rieni, Sudrigiu,Lazuri de Beius, Draganesti, Buntesti, Pietroasa, Tarcaia, Finis, Beius, Budureasa, Curatele, Remetea, Cabesti, Rosia, Bratca, Pocola, Rabagani, Pomezau, Sambata, Dobresti, Ceica, Uileac de Beius, Soimi, Capalna, Cociuba Mare, Tinca, Holod ( Bihor), Oradea.