Depunere Capela Cimitir

Firma SC CRISTIAN HOREA MIRCEA SRL ofera servicii pentru depunere capela cimitir pentru trupul neinsufletit al persoanelor decedate. Suntem o firma care detinem toate avizele si autorizatiile necesare si care sunt in vigoare in domeniul prestarii de servicii funerare complete. Din acest motiv suntem o firma prezenta in domeniul serviciilor funerare de mai bine de 20 ani, timp in care am fost sprijin pentru numeroase familii indoliate care au trecut printr-un moment dificil al pierderii unei persoane dragi.

In randul serviciilor funerare cu care ne adresam familiilor care trec prin momentul dureros al decesului unui membru al familiei se regasesc si serviciile de depunere a trupului neinsufletit la capela cimitirului unde urmeaza a fi inhumat defunctul. Aceste servicii de transport persoane decedate la capela cimitirului este asigurat cu masini autorizate, iar manevrarea sicriului se va face de catre personalul calificat al firmei noastre.

Personalul nostru asigura profesionalism, respect la adresa familiei indoliate si discretie pentru fiecare serviciu oferit. Familia care apeleaza la serviciile noastre va alege capela cimitirului unde urmeaza a fi depus trupul neinsufletit al persoanei decedate.

Capela funerara este locul unde familia indoliata va petrece ultimele ore alaturi de trupul neinsufletit la persoanei trecute in nefiinta. In acelasi timp este locul unde prietenii, apropiatii si cunostintele vor veni sa isi ia un ultim ramas bun de la persoana trecuta in nefiinta. Din acest motiv este important ca dupa procedura de imbalsamare si de toaletare, trupul neinsufletit sa fie transportat cat mai repede si in conditii optime la capela funerara unde va avea loc priveghiul.

Serviciile de transport funerar la capela cimitirului unde urmeaza a fi inhumat defunctul sunt menite a permite familiei indoliate sa isi planga durerea

Firma SC CRISTIAN HOREA MIRCEA SRL este autorizata pentru prestarea serviciilor de depunere capela cimitir a trupului persoanei decedate. Daca apelezi la firma noastra pentru preluarea persoanei decedate de la morga spitalului, asiguram inclusiv transportul funerar la capela aleasa de familie.

Indiferent daca alegi sa beneficiezi individual de anumite servicii funerare oferite de firma noastra sau daca alegi un pachet complet de astfel de servicii, fara doar si poate ca serviciile de depunere capela cimitir a trupului neinsufletit sunt foarte utile si reprezinta un sprijin important in organizarea ceremoniilor de inmormantare pentru familiile indoliate.

Serviciile noastre au acoperire imediata in urmatoarele localitati: Garda, Arieseni- (Alba); Varfurile-(Arad); Nucet, Campani, Lunca, Vascau, Carpinet, Cristior, Stei, Rieni, Sudrigiu,Lazuri de Beius, Draganesti, Buntesti, Pietroasa, Tarcaia, Finis, Beius, Budureasa, Curatele, Remetea, Cabesti, Rosia, Bratca, Pocola, Rabagani, Pomezau, Sambata, Dobresti, Ceica, Uileac de Beius, Soimi, Capalna, Cociuba Mare, Tinca, Holod ( Bihor), Oradea.