Transport Funerar

Transportul funerar se numara printre serviciile indispensabile in organizarea unor momente funerare. Transportul persoanei decedate este necesar indiferent daca vorbim despre transportul trupului neinsufletit de la spital la capela, de la capela la cimitir sau din strainatate in tara. Serviciile de transport funerar sunt realizate cu ajutorul unor masini funerare autorizate conform legiilor in vigoare.

In acest sens serviciile noastre permit organizarea optima a ceremoniilor sau ritualurilor funerare. Asiguram transportul funerar pe intreg teriroriul Romaniei, dar si pentru familiile care au nevoie de transportul persoanei decedate din afara tarii in vederea inhumarii in tara, colaboram cu firme specializate si autorizate in acest tip de transport.

De asemenea, aceste servicii includ si transportul florilor sau al coroanelor funerare de la capela inspre locul de inhumare din cimitir.

In cazul in care familia solicita preluarea persoanei decedate de la morga spitalului, oferim aceste servicii dupa ce familia indoliata a ales sicriul dorit si dupa ce documentele pentru indeplinirea acestei formalitati au fost obtinute. In privinta transportului funerar international, acesta se face in conditii de maxima igiena si pastrare prevazute de normele europene in domeniu.

Masinile folosite pentru transportul funerar se impart in 2 categorii : de parada si de transport specific ,corespund reglementarilor in vigoare.

Prin prisma serviciilor complete in domeniul transportului funerar, firma SC CRISTIAN HOREA MIRCEA SRL se adreseaza tuturor familiilor care trec prin dificilul moment al pierderii unei persoane dragi in urma decesului acesteia

De foarte multe ori familiile intampina dificultati atunci cand trebuie ca trupul neinsufletit sa fie transportat de la spital la capela, de acasa la spital sau la capela ori de la capela la cimitir pentru procesiunea de inmormantare.

Serviciile funerare non stop oferite de firma SC CRISTIAN HOREA MIRCEA SRL sunt alegerea potrivita atunci cand ai nevoie de transport funerar. Serviciile noastre au acoperire imediata in urmatoarele localitati: Garda, Arieseni- (Alba); Varfurile-(Arad); Nucet, Campani, Lunca, Vascau, Carpinet, Cristior, Stei, Rieni, Sudrigiu,Lazuri de Beius, Draganesti, Buntesti, Pietroasa, Tarcaia, Finis, Beius, Budureasa, Curatele, Remetea, Cabesti, Rosia, Bratca, Pocola, Rabagani, Pomezau, Sambata, Dobresti, Ceica, Uileac de Beius, Soimi, Capalna, Cociuba Mare, Tinca, Holod ( Bihor), Oradea.