Consultanta funerara predeces

In cadrul serviciilor de consultanta funerara predeces si post deces firma noastra pune la dispozitie personal calificat care poate raspunde la orice ora la informatiile cu privire la procedurile, costurile sau organizarea unor momente funerare si optional intocmirea dosarului pentru ajutor de inmormantare.

Aceste servicii sunt menite a oferi mai mult sprijin tuturor persoanelor care din varii motive sunt in postura de a se pregati pentru o inmormantare.

In situatia in care o ruda, un membru al familiei, un prieten sau o cunostinta este intr-o stare medicala foarte dificila si este de asteptat ca in perioada imediat urmatoare persoana respectiva sa treaca in nefiinta, este foarte bine ca familiile respective sa se pregateasca din timp. Vestea decesului unei persoane dragi nu este nici pe departe una usor de primit. Luarea deciziilor organizatorice dupa aflarea unei astfel de vesti este mult mai dificila.

Tocmai din acest motiv serviciile de consultata funerara predeces vin in intampinarea persoanelor care intr-un fel sau altul doresc sa se pregateasca atat organizatoric, cat si mental, pentru organizarea unui priveghi si a unei inmormantari. Prin intermediul acestor servicii, familiile care se astepta ca in curand sa fie in postura de a organiza o ceremonie funerara vor putea sa organizeze totul asa cum se cuvine, respectand datinile si traditiile. In acest mod vor putea sa conduca pe ultimul drum persoana care tocmai ce a trecut in nefiinta.

Serviciile de consultanta precedes sunt grauite si fac parte din acea categorie de servicii care sunt oferite non stop de personalul calificat al firmei noastre. Cu ajutorul acestor servicii vei putea primi informatii foarte utile privind procedurile in urma unui deces, dar si informatii referitoare la formalitatile care vor putea fi rezolvate de personalul firmei noastre. In acelasi timp vei putea afla care sunt costurile pentru serviciile funerare solicitate si alte numeroase detalii care sunt foarte importante in cazul unor momente dificile precum cel al pierderii unei persoane dragi si apropiate.

Serviciile de consultanta predeces sunt menite a oferi sprijin atat organizatoric, cat si moral, intr-unul dintre cele mai dificile momente cu care ne confruntam fiecare dintre noi de-a lungul vietii – pierderea unei persoane dragi

Toate informatiile pe care clientul care apeleaza la firma noastra le primeste sunt clare, precise si edificatoare in privinta tuturor procedurilor specifice unei ceremonii de inmormantare sau de incinerare. Asiguram transparenta privind toate serviciile oferite si pastram discretia pentru fiecare client care apeleaza la serviciile firmei noastre.

Apeleaza la serviciile de consultanta funerara predeces oferite de firma SC CRISTIAN HOREA MIRCEA SRL daca esti in postura in care intr-un timp relativ scurt te astepti sa ai nevoie de organizarea unui priveghi si a unei inmormantari. Chiar daca nimeni nu isi doreste sa se gandeasca la un astfel de deznodamant atunci cand vine vorba despre un membru al familiei sau despre un apropiat, in anumite situatii este mai bine sa fim pregatiti si sa nu lasam organizarea inmormantarii doar dupa aflarea vestii decesului persoanei respective.

Serviciile noastre au acoperire imediata in urmatoarele localitati: Garda, Arieseni- (Alba); Varfurile-(Arad); Nucet, Campani, Lunca, Vascau, Carpinet, Cristior, Stei, Rieni, Sudrigiu,Lazuri de Beius, Draganesti, Buntesti, Pietroasa, Tarcaia, Finis, Beius, Budureasa, Curatele, Remetea, Cabesti, Rosia, Bratca, Pocola, Rabagani, Pomezau, Sambata, Dobresti, Ceica, Uileac de Beius, Soimi, Capalna, Cociuba Mare, Tinca, Holod ( Bihor), Oradea.