Incinerare

Cu toate ca in traditia crestina procedura de incinerare nu este foarte des intalnita, exista situatii in care familia care organizeaza funerariile sau chiar persoana decedata si-a exprimat dorinta in acest sens. Doar in astfel de conditii ceremonia de incinerare se poate desfasura in crematoriile umane autorizate de pe teritoriul Romaniei.

Avand in vedere faptul ca procesul de incinerare este tot mai des solicitat de un numar mare de familii, firma noastra pune la dispozitia familiilor care se confrunta cu pierderea unei persoane dragi inclusiv servicii pentru incinerare. In vederea programarii pentru incinerarea defunctului este nevoie de anumite acte.

Printre actele necesare pentru incinerarea unei persoane decedate amintim urmatoarele: actul de identitate al persoanei care a facut solicitarea de incinerare (actul trebuie prezentat atat in original, cat si copie); certificatul de deces; adeverinta de incinerare; certificatul de imbalsamare; autorizatia de ridicare si de transport pentru urna cu ramasitele umane.

Tocmai pornind de la acest aspect, o firma cu experienta in servicii funerare si care ofera servicii pentru incinerare este alegerea cea mai potrivita

Cu sprijinul firmei noastre, familiile indoliate care opteaza pentru incinerarea trupului persoanei trecute in nefiinta vor putea beneficia de sprijin pentru a face cat mai usor suportabila depasirea acestui moment extrem de dificil.

Firma SC CRISTIAN HOREA MIRCEA SRL asigura servicii complete pentru procedura de incinerare. Pornim de la premisa ca familiile indoliate nu trebuie sa se concentreze pe organizarea funerariilor atunci cand un astfel de moment dificil survine in randul fiecarei familii. Familia trebuie sa se concentreze in a petrece timp pentru a-si lua ramas bun de la persoana trecuta in nefiinta. In momentul in care familia indoliata apeleaza la servicii funerare profesioniste, intreaga procedura de pregatire a incinerarii va reveni personalului firmei.

Chiar daca la prima vedere procedura de incinerare poate parea mai simpla, trebuie spus ca formalitatile pentru aceasta optiune sunt destul de complexe si necesita experienta personalului calificat. Firma noastra pune la dispozitie servicii complete pentru familiile care doresc sa opteze pentru incinerarea trupului neinsufletit al unui membru al familiei sau al unei persoane dragi.

Serviciile noastre au acoperire imediata in urmatoarele localitati: Garda, Arieseni- (Alba); Varfurile-(Arad); Nucet, Campani, Lunca, Vascau, Carpinet, Cristior, Stei, Rieni, Sudrigiu,Lazuri de Beius, Draganesti, Buntesti, Pietroasa, Tarcaia, Finis, Beius, Budureasa, Curatele, Remetea, Cabesti, Rosia, Bratca, Pocola, Rabagani, Pomezau, Sambata, Dobresti, Ceica, Uileac de Beius, Soimi, Capalna, Cociuba Mare, Tinca, Holod ( Bihor), Oradea.